Bedrijfsborrel of jubileum?

ACHTERGROND MUZIEK TIJDENS DE BORREL EN LATER LEKKER LOS GAAN MET COLLEGA'S?

De afgelopen jaren verzorgde ik de muziek tijdens veel (zakelijke) evenementen. Bijna ieder type evenement vaart wel bij een muzikale omlijsting. Of het nu gaat om muziek op een beurs stand, achtergrond muziek tijdens een dinner. Muziek tijdens een braderie of eindejaarsfeest. Of een echt dansfeest ter ere van bijvoorbeeld een 25 jarig bestaan. Alle type events heb ik inmiddels meegemaakt. Mede door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik precies wat een zakelijk event nodig heeft op het gebied van muziek. De juiste muziek en vooral het juiste volume zijn hierbij ‘key’.

In 2016 draaide ik op events van onder andere ABNAMRO, Gemeente Borsele, Jumbo Supermarkten, Jamin en netbeheerder Liandon

Event Dj_Jamin

Uiteraard zijn er vele verschillende type bedrijfsfeesten en evenementen. Soms staan we met een BBQ op de parkeerplaats. Dan weer is een chique locatie afgehuurd of is een winkelstraat het toneel. Ik voel mij op alle terreinen thuis. Mijn DJ set is uiterst flexibel en kan van parkeerplaats tot podium worden ingezet. En zelfs worden verplaatst tijdens de avond. Ik neem standaard een microfoon mee voor bijvoorbeeld toespraken.

Mijn ‘Fotomuur’ is een unieke aanvulling tijdens elk evenement. Deze foto achterwand kan worden bedrukt met een unieke print en bijvoorbeeld uw logo of het thema van het feest. En natuurlijk is het leuk om mooie foto’s of een leuke video te hebben als souvenir. Meer over deze en andere extra opties om van uw event iets bijzonders te maken vind u via de extra opties pagina. Reserveert u meerdere elementen dan maak ik altijd een scherpe totaal prijs voor u.

Ons personeelsfeest was zeer geslaagd! Arjan zorgde voor de juiste nummers op het juiste moment om een ideale sfeer te creëren. DJ Arjan is zeker aan te raden vanwege zijn scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, ervaring en materiaal.  Top!

Zakelijk of ander type event? Ik ben uw DJ

Voor elk soort event de juiste muziek en de schepste prijs. Ik ben telefonisch en via Whatsapp altijd goed bereikbaar. Neem nu contact op

+31 (0) 6 2501 0586
info@djarjan.nl

Ontvang vandaag een scherpe offerte!